Opleiding Kapper & lichaamsverzorging

 

cvo Groeipunt biedt verschillende opleidingen lichaamsverzorging en een kappersopleiding aan. Wij richten ons tot al wie zich als zelfstandige wil vestigen en leveren hiervoor de officiële certificaten af. Maar ook wie als werknemer aan de slag wil, of wie gewoon geïnteresseerd is in bepaalde aspecten van lichaamsverzorging kan bij ons terecht. Wij behandelen alle onderdelen van de lichaamsverzorging: handen, voeten, gelaat en lichaam. 
Je komt terecht in een aangename leeromgeving waar een professioneel en dynamisch team met veel praktijkervaring je de juiste technieken en handelingen leert voor een totale verzorging van het lichaam.

 

 

cvo Groeipunt biedt verschillende opleidingen lichaamsverzorging en kapper aan. Je kan in CVO Groeipunt terecht wanneer je zelfstandige of als werknemer aan de slag wilt in deze sector. Maar je kan natuurlijk ook de cursussen volgen uit persoonliijke interesse en verrijking.

cvo Groeipunt organiseert workshops, kortlopende cursussen en volledige opleidingstrajecten. Zowel overdag als 's avonds.

ONZE OPLEIDINGEN Kapper & lichaamsverzorging

De opleiding Kapper & lichaamsverzorging gaat door in Ninove

Lichaamsmassage: zorgmassage bij kanker (avond)

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

CVO Groeipunt Ninove
Centrumlaan 160
9400 Ninove
Meer info   Online inschrijven niet mogelijk.

Lichaamsmassage: zorgmassage bij kanker (overdag)

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

CVO Groeipunt Ninove
Centrumlaan 160
9400 Ninove
Meer info   Online inschrijven niet mogelijk.

Opleidingen Kapper & lichaamsverzorging voor volwassenen

opleiding Kapper & lichaamsverzorging

CVO GROEIPUNT
OPLEIDING Kapper & lichaamsverzorging