PCVO GROEIPUNT Online inschrijven

Bij PCVO Groeipunt kan u ook online inschrijven voor tal van onze modules en opleidingen te Ninove, Aalst, Deinze, Gent, Geraardsbergen, Ronse, Wortegem-Petegem, Oudenaarde en Zottegem!

Niet al onze opleidingen staan open voor online inschrijven omdat voor sommige opleidingen instapvoorwaarden van toepassing zijn.

Natuurlijk kan u ook nog altijd via het secretariaat in onze vestigingen te Ninove, Zwijnaarde, Zottegem en Oudenaarde inschrijven. Indien u in aanmerking komt voor verminderd inschrijvingstarief of u wenst te betalen met opleidingscheques, dan moet u ook inschrijven via het secretariaat.

 

online inschrijvenOnline inschrijven GROEIPUNT

STAPPENPLAN

online inschrijven groeipunt

STAP 1: klik op de link

KLik hieronder op Online inschrijven of klik bij een opleiding naar keuze op "schrijf in voor deze cursus".

STAP 2: registreren groeipunt

Bij uw allereerste aanmelding moet u zich eerst registreren. U doet dit aan de hand van uw rijksregisternummer en het e-mailadres dat u bij eerdere inschrijvingen gebruikte in PCVO Groeipunt.

Nieuwe cursisten dienen hier de cursistenfiche nog in te vullen.

STAP 3: bevestigen

Na registratie ontvangt u een e-mail om de registratie te bevestigen en vervolgens kan u zich aanmelden om verder online in te schrijven voor de gekozen cursus.

STAP 4: betalen

Betaling gebeurt door middel van beveiligde betaalomgeving (Worldline diensten, Visa, bancontact, maestro, mastercard, V pay)

Administratie

Bij uw eerste lesmoment zal u nog uw inschrijvingsformulier ontvangen om te handtekenen. Dit gebeurt via uw leerkracht.

Formulieren betaald educatief verlof (indien van toepassing voor de opleiding) kan u eveneens via de leerkracht aanvragen.

VOLWASSENENONDERWIJS GROEIPUNT
zowel overdag als 's avonds